Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level II Print Preview

Kids Math Games Level II : Arithmetic

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Perform the additions, subtractions, multiplications and divisions below.



1. 7 + 334 =
Answer: 341

2. 15 + 730 =
Answer: 745

3. 572 − 5 =
Answer: 567


4. 297 − 88 =
Answer: 209

5. 10 × 8 =
Answer: 80

6. 10 × 8 =
Answer: 80

7. 112 ÷ 2 =
Answer: 56

8. 162 ÷ 81 =
Answer: 2

9. 211 + 237 − 78 =
Answer: 370

10. 264 − (30 × 7) =
Answer: 54

  Try the Quiz :     Kids Math II : Arithmetic


Contact Info © 1999-2025 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-