Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level II Print Preview

Kids Math Games Level II : Arithmetic

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Perform the additions, subtractions, multiplications and divisions below.


1. 5 + 957 =
Answer: 962

2. 37 + 539 =
Answer: 576

3. 687 − 6 =
Answer: 681


4. 122 − 58 =
Answer: 64

5. 1 × 5 =
Answer: 5

6. 10 × 5 =
Answer: 50

7. 196 ÷ 7 =
Answer: 28

8. 860 ÷ 86 =
Answer: 10

9. 250 + 390 − 208 =
Answer: 432

10. 403 − (48 × 8) =
Answer: 19

  Try the Quiz :     Kids Math II : Arithmetic


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-