Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level III Print Preview

Kids Math Games Level III : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz


Enter the answers to the miscellaneous problems below.

1. 1623, 6959, 7872, 7652; Min =
Answer: 1623

2. 9603,3364,4682,6001; Max =
Answer: 9603

3. 2 + 45 + 8268 =
Answer: 8315


4. 5449 − 76 =
Answer: 5373

5. 7 × 6 × 8 =
Answer: 336

6. 6224 ÷ 778 =
Answer: 8

7. 5 y - 6 = 184 ; so, y =
Answer: 38

8. 21 / 22 = / 44
Answer: 42

9. 4990 more than 3080
Answer: 8070

10. 1820 less than 9902
Answer: 8082

  Try the Quiz :     Kids Math III : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-