Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level III Print Preview

Kids Math Games Level III : Arithmetic

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Perform the additions, subtractions, multiplications and divisions below.


1.  337 + 25 =
Answer: 362

2. 332 + 3324 =
Answer: 3656

3. 6650 − 50 =
Answer: 6600


4.  587 − 130 =
Answer: 457

5. 16 × 19 =
Answer: 304

6.  792 × 9 =
Answer: 7128

7. 8217 ÷ 11 =
Answer: 747

8. 1296 ÷ 216 =
Answer: 6

9. 14692 + 2071 − 14027 =
Answer: 2736

10. 2054 −  (277 × 6) =
Answer: 392

  Try the Quiz :     Kids Math III : Arithmetic


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-