Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level IV Print Preview

Kids Math Games Level IV : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Enter the answers to the miscellaneous problems below.



1. 85420, 40371, 78938, 34700; Min =
Answer: 34700

2. 53248, 51815, 22292, 55980; Max =
Answer: 55980

3. 4 + 90 + 24157 =
Answer: 24251


4. 4363 − 776 =
Answer: 3587

5. 26 × 4 × 8 =
Answer: 832

6. 41112 ÷ 3426 =
Answer: 12

7. 10 y − 1 = 399; so, y =
Answer: 40

8. 4 / 32 = / 96
Answer: 12

9. 47120 more than 37216
Answer: 84336

10. 84110 less than 95579
Answer: 11469

  Try the Quiz :     Kids Math IV : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-