Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level IV Print Preview

Kids Math Games Level IV : Arithmetic

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Perform the additions, subtractions, multiplications and divisions below.



1. 5 + 26 + 14459 =
Answer: 14490

2. 3785 + 13474 =
Answer: 17259

3. 50564 − 83 =
Answer: 50481


4. 8759 − 779 =
Answer: 7980

5. 29 × 2 × 8 =
Answer: 464

6. 73 × 16 =
Answer: 1168

7. 34405 ÷ 7 =
Answer: 4915

8. 5320 ÷ 532 =
Answer: 10

9. 14231 + 20781 − 9973 =
Answer: 25039

10. 70627 − (9800 × 7) =
Answer: 2027

  Try the Quiz :     Kids Math IV : Arithmetic


Contact Info © 1999-2025 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-