Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level IV Print Preview

Kids Math Games Level IV : Arithmetic

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Perform the additions, subtractions, multiplications and divisions below.



1. 4 + 51 + 50963 =
Answer: 51018

2. 5546 + 91710 =
Answer: 97256

3. 92366 − 76 =
Answer: 92290


4. 2105 − 303 =
Answer: 1802

5. 59 × 4 × 4 =
Answer: 944

6. 720 × 14 =
Answer: 10080

7. 53950 ÷ 13 =
Answer: 4150

8. 24335 ÷ 4867 =
Answer: 5

9. 38614 + 27815 − 21454 =
Answer: 44975

10. 16993 − (2754 × 4) =
Answer: 5977

  Try the Quiz :     Kids Math IV : Arithmetic


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-