Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 1 : AÉROPORT 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. air hostess
Answer: hôtesse

2. airfare
Answer: tarif aérien

3. airline
Answer: ligne aérienne


4. airplane
Answer: avion

5. aisle seat
Answer: siège de bas-côté

6. allowance
Answer: allocation

7. baggage, luggage
Answer: bagages

8. baggage reclaim, baggage collection
Answer: récupération de bagages

9. bank
Answer: banque

10. cabin luggage
Answer: bagage de carlingue

11. cafeteria
Answer: cafétéria

12. cancellation
Answer: annulation

13. confirmation
Answer: confirmation

14. customs
Answer: douane

15. customs duty
Answer: droit de douane

16. departure lounge
Answer: salon de départ

17. domestic
Answer: intérieur

18. duty free
Answer: hors taxe

19. excess baggage
Answer: bagages excessifs

20. flight number
Answer: numéro de vol

21. foreign currency, foreign exchange
Answer: monnaie étrangère

22. gate
Answer: porte

23. immigration
Answer: contrôle des passeports

24. information desk
Answer: bureau de renseignements

25. international
Answer: international

26. luggage locker
Answer: consigne automatique

27. luggage trolley
Answer: chariot à bagages

28. one-way ticket
Answer: billet simple

29. passenger
Answer: passager

30. passport
Answer: passeport

31. reservation
Answer: réservation

32. return ticket, round-trip ticket
Answer: billet d'aller et retour

33. seat
Answer: siège

34. seat belt
Answer: ceinture de sécurité

35. seat number
Answer: posez le nombre

36. taxi stand
Answer: station de taxis

37. telephone
Answer: téléphone

38. terminal
Answer: terminus

39. ticket
Answer: billet

40. toilet
Answer: toilettes

41. visa
Answer: visa

42. water
Answer: eau

43. weight
Answer: poids

44. window seat
Answer: siège de fenêtre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-