Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 2 : AÉROPORT 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. aircraft
Answer: appareil

2. aisle
Answer: passage

3. baggage limit
Answer: limite de bagages


4. bank rate
Answer: taux d'escompte

5. breakfast
Answer: petit déjeuner

6. cabin
Answer: cabine

7. cuisine
Answer: cuisine

8. currency
Answer: monnaie

9. customs clearance
Answer: déclaration en douane

10. customs officer
Answer: douanier

11. dinner
Answer: dîner

12. dinner service
Answer: service de table

13. elevator
Answer: ascenseur

14. escalator
Answer: escalier roulant

15. excess
Answer: excès

16. family
Answer: famille

17. flight attendant
Answer: préposé de vol

18. luggage rack
Answer: porte-bagages

19. luggage van
Answer: fourgon

20. lunch
Answer: lunch, déjeuner

21. meal
Answer: repas

22. money
Answer: argent

23. money exchange
Answer: bureau de change

24. non-vegetarian
Answer: non végétarien

25. number
Answer: numéro

26. passenger car
Answer: wagon

27. pastry shop
Answer: pâtisserie

28. pilot
Answer: pilote

29. reclaim
Answer: réclamer

30. restaurant
Answer: restaurant

31. shop
Answer: magasin

32. snack
Answer: casse-croûte

33. steward
Answer: steward

34. vegetarian
Answer: végétarien

35. weigh
Answer: peser

36. window
Answer: fenêtre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-