Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 2 : ANIMAUX 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. antelope
Answer: antilope

2. ass
Answer: âne

3. bat
Answer: chauve-souris


4. beaver
Answer: castor

5. bison
Answer: bison

6. bulldog
Answer: bouledogue

7. cheetah
Answer: guépard

8. chimpanzee
Answer: chimpanzé

9. dolphin
Answer: dauphin

10. gorilla
Answer: gorille

11. hare
Answer: lièvre

12. hedgehog
Answer: hérisson

13. hippopotamus
Answer: hippopotame

14. hyena
Answer: hyène

15. jackal
Answer: chacal

16. kangaroo
Answer: kangourou

17. koala
Answer: koala

18. lioness
Answer: lionne

19. mare
Answer: jument

20. octopus
Answer: pieuvre

21. otter
Answer: loutre

22. ox
Answer: boeuf

23. panda
Answer: panda

24. panther
Answer: panthère

25. penguin
Answer: pingouin

26. polar bear
Answer: ours blanc

27. porcupine
Answer: porc-épic

28. reindeer
Answer: renne

29. rhinoceros
Answer: rhinocéros

30. seal
Answer: phoque

31. shark
Answer: requin

32. stag
Answer: cerf

33. toad
Answer: crapaud

34. walrus
Answer: morse

35. whale
Answer: baleine


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-