Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 3 : ANIMAUX 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. badger
Answer: blaireau

2. elk
Answer: élan

3. ewe
Answer: brebis


4. gnu
Answer: gnou

5. newt
Answer: triton

6. orangutan
Answer: orang-outan

7. ram
Answer: bélier

8. salamander
Answer: salamandre

9. sea cow
Answer: vache marine

10. sea urchin
Answer: oursin

11. skunk
Answer: putois

12. unicorn
Answer: licorne

13. water buffalo
Answer: kérabau

14. weasel
Answer: belette

15. yak
Answer: yak


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-