Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
ANIMALS - AQUATIC : ANIMAUX - AQUATIQUE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. clam
Answer: clam

2. crab
Answer: crabe

3. dolphin
Answer: dauphin


4. eel
Answer: anguille

5. jellyfish
Answer: méduse

6. lobster
Answer: homard

7. manatee
Answer: lamantin

8. mussel
Answer: moule

9. octopus
Answer: pieuvre

10. otter
Answer: outre

11. oyster
Answer: huître

12. seal
Answer: phoque

13. sea urchin
Answer: oursin

14. shark
Answer: requin

15. shrimp
Answer: crevette

16. snail
Answer: escargot

17. starfish
Answer: étoile de mer

18. swordfish
Answer: espadon

19. turtle
Answer: tortue

20. whale
Answer: baleine


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : ANIMALS - AQUATIC


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-