Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
APPLIANCES : APPAREILS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. air conditioner
Answer: climatiseur

2. blender
Answer: mélangeur

3. ceiling fan
Answer: ventilateur de plafond


4. coffee maker
Answer: cafetière

5. dishwasher
Answer: lave-vaisselle

6. fan
Answer: ventilateur

7. freezer
Answer: congélateur

8. refrigerator, fridge
Answer: réfrigérateur

9. hair dryer
Answer: sèche-cheveux

10. heater
Answer: appareil de chauffage

11. iron
Answer: fer à repasser

12. microwave
Answer: micro-onde

13. mixer
Answer: mixeur

14. oven
Answer: four

15. sewing machine
Answer: machine à coudre

16. spin dryer
Answer: dessiccateur de rotation

17. stove
Answer: cuisinière

18. toaster
Answer: grille-pain

19. vacuum cleaner
Answer: aspirateur

20. washing machine
Answer: machine à laver


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : APPLIANCES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-