Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
ASTRONOMY : ASTRONOMIE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. asteroid
Answer: astéroïde

2. astronaut
Answer: astronaute

3. astronomer
Answer: astronome


4. atmosphere
Answer: atmosphère

5. comet
Answer: comète

6. Earth
Answer: terre

7. galaxy
Answer: galaxie

8. gravity
Answer: gravité

9. light years
Answer: années légères

10. meteor
Answer: météore

11. meteorite
Answer: météorite

12. moon
Answer: lune

13. orbit
Answer: orbite

14. outer space
Answer: espace intersidéral

15. planet
Answer: planète

16. satellite
Answer: satellite

17. solar system
Answer: système solaire

18. star
Answer: étoile

19. Sun
Answer: soleil

20. telescope
Answer: télescope

21. universe
Answer: univers


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : ASTRONOMY


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-