Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BABY : BÈBÈ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bib
Answer: bavoir

2. bottle, feeding-bottle
Answer: biberon

3. cradle
Answer: berceau


4. diaper
Answer: couche

5. doll
Answer: poupée

6. pacifier
Answer: chupeta

7. playpen
Answer: parc pour bébés

8. potty
Answer: penico

9. pram
Answer: poussette

10. rattle
Answer: chocalho

11. swing
Answer: escarpolette

12. teddy bear
Answer: ours en peluche

13. toy
Answer: jouet

14. walker
Answer: promeneur


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BABY


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-