Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BANK : BANQUE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. ATM, automated teller machine
Answer: guichet électronique

2. bank account
Answer: compte en banque

3. bank clerk
Answer: employé de banque


4. bank draft
Answer: traite bancaire

5. bank holiday
Answer: jour férié

6. bank loan
Answer: prêt bancaire

7. bank manager
Answer: directeur de banque

8. bank rate
Answer: taux d'escompte

9. bank statement
Answer: relevé de compte

10. banker
Answer: banquier

11. cash
Answer: argent comptant

12. cash desk, cashier
Answer: caisse

13. check
Answer: chèque

14. credit
Answer: crédit

15. creditor
Answer: créditeur

16. current account
Answer: compte courant

17. debit
Answer: débit

18. debt
Answer: dette

19. debtor
Answer: débiteur

20. deposit
Answer: versement

21. foreign currency
Answer: monnaie étrangère

22. interest
Answer: intérêt

23. line, queue
Answer: queue

24. mortgage
Answer: hypothèque

25. safe
Answer: coffre-fort

26. savings account
Answer: compte épargne

27. teller
Answer: guichetier

28. window
Answer: fenêtre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BANK


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-