Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 1 : SALLE DE BAIN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bathtub
Answer: baignoire

2. cold water
Answer: eau froid

3. faucet, tap
Answer: robinet


4. hot water
Answer: eau chaud

5. mirror
Answer: miroir

6. shampoo
Answer: shampooing

7. shower
Answer: douche

8. soap
Answer: savon

9. toilet paper
Answer: papier hygiénique

10. toothbrush
Answer: brosse à dents

11. toothpaste
Answer: pâte dentifrice

12. towel
Answer: serviette


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-