Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 2 : SALLE DE BAIN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bathroom cabinet
Answer: coffret de salle de bains

2. bath mat
Answer: tapis de bain

3. bath salts
Answer: sels de bain


4. bath towel
Answer: serviette de bain

5. comb
Answer: peigne

6. curtain
Answer: rideau

7. drain
Answer: égout

8. electric shaver
Answer: rasoir électrique

9. hair brush
Answer: brosse de cheveux

10. hair dryer
Answer: sèche-cheveux

11. hand towel
Answer: serviette à main

12. lotion
Answer: lotion

13. medicine kit
Answer: kit de médecine

14. nail brush
Answer: brosse à ongles

15. shower gel
Answer: gel de douche

16. sink
Answer: évier

17. soap dish
Answer: plat de savon

18. soap powder
Answer: savon en poudre

19. sponge
Answer: éponge

20. stool
Answer: tabouret, selles

21. stopper
Answer: bouchon

22. tile
Answer: carreau

23. toilet
Answer: toilettes

24. toilet case
Answer: nécessaire de toilette

25. towel rack
Answer: support de serviette

26. wash basin
Answer: lavabo

27. weighing-scale
Answer: bascule


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-