Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BEACH 1 : PLAGE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. lifeguard
Answer: maître nageur

2. lifejacket
Answer: gilet de sauvetage

3. pail
Answer: seau


4. sand
Answer: sable

5. sand castle
Answer: château de sable

6. sea
Answer: mer

7. sea gull
Answer: goéland

8. shell
Answer: coquille

9. shore
Answer: rivage

10. shovel
Answer: pelle

11. surfboard
Answer: planche de surf

12. swim
Answer: nager

13. swimming trunks
Answer: caleçon de bain

14. swimsuit
Answer: maillot de bain

15. towel
Answer: serviette

16. wave
Answer: vague


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BEACH 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-