Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BEACH 2 : PLAGE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. ball
Answer: ballon

2. binoculars
Answer: jumelles

3. cap
Answer: casquette


4. dressing room
Answer: loge

5. dune
Answer: dune

6. hat
Answer: chapeau

7. lifeboat
Answer: chaloupe de sauvetage

8. motorboat
Answer: canot automobile

9. sandal
Answer: sandale

10. shellfish
Answer: crustacé

11. slipper
Answer: pantoufle

12. sunbath
Answer: bain de soleil

13. sunglasses
Answer: lunettes de soleil

14. sunny
Answer: ensoleillé

15. sunrise
Answer: lever du soleil

16. sunset
Answer: coucher du soleil

17. sunshade
Answer: parasol

18. sunshine
Answer: soleil

19. sunstroke
Answer: insolation

20. suntan
Answer: bronzage

21. suntan lotion
Answer: crème solaire

22. surf
Answer: déferlement

23. surfing
Answer: surf

24. swimming
Answer: natation

25. umbrella
Answer: parapluie


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BEACH 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-