Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BEDROOM : CHAMBRE À COUCHER

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. alarm clock
Answer: réveil

2. armchair
Answer: fauteuil

3. bed
Answer: lit


4. bed linen
Answer: literie

5. bedspread
Answer: couvre-lit

6. blanket
Answer: couverture

7. blinds
Answer: store

8. bolster
Answer: traversin

9. carpet
Answer: tapis

10. closet
Answer: placard

11. comforter
Answer: duvet

12. curtain
Answer: rideau

13. dressing-table
Answer: coiffeuse

14. double bed
Answer: double lit

15. hanger
Answer: cintre

16. headboard
Answer: dosseret

17. lamp
Answer: lampe

18. lamp shade
Answer: abat-jour

19. mattress
Answer: matelas

20. mirror
Answer: miroir

21. pillow
Answer: oreiller

22. pillowcase
Answer: aie d'oreiller

23. plug
Answer: fiche

24. quilt
Answer: édredon

25. reading lamp
Answer: lampe de travail

26. rug
Answer: tapis

27. sheet
Answer: drap

28. single bed
Answer: lit simple

29. socket
Answer: prise

30. switch
Answer: interrupteur

31. telephone
Answer: téléphone

32. wardrobe
Answer: garde-robe


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BEDROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-