Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BIRDS 1 : OISEAUX 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. chicken
Answer: poulet

2. crow
Answer: corneille

3. cuckoo
Answer: coucou


4. dove
Answer: colombe

5. duck
Answer: canard

6. eagle
Answer: aigle

7. flamingo
Answer: flamant

8. goose
Answer: oie

9. ostrich
Answer: autruche

10. owl
Answer: hibou

11. parrot
Answer: perroquet

12. peacock
Answer: paon

13. pelican
Answer: pélican

14. penguin
Answer: pingouin

15. quail
Answer: caille

16. seagull
Answer: goéland

17. sparrow
Answer: moineau

18. stork
Answer: cignone

19. swallow
Answer: hirondelle

20. swan
Answer: cygne

21. turkey
Answer: dinde

22. vulture
Answer: vautour


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BIRDS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-