Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BIRDS 2 : OISEAUX 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. canary
Answer: canari

2. chick
Answer: poussin

3. cock
Answer: coq


4. hawk, falcon
Answer: faucon

5. hen
Answer: poulet

6. kingfisher
Answer: martin-pêcheur

7. parakeet
Answer: perruche

8. partridge
Answer: perdix

9. pheasant
Answer: faisan

10. pigeon
Answer: pigeon

11. raven
Answer: corbeau

12. robin
Answer: rouge-gorge

13. rooster
Answer: coq

14. woodpecker
Answer: pivert


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BIRDS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-