Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 1 : GARE ROUTIÈRE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. air conditioned
Answer: climatisé

2. board
Answer: monter à bord

3. bus
Answer: autobus


4. bus stop
Answer: arrêt d'autobus

5. cancellation
Answer: annulation

6. cloakroom
Answer: vestiaire

7. confirmation
Answer: confirmation

8. delay
Answer: retard

9. discount
Answer: réduction

10. driver
Answer: conducteur

11. early
Answer: tôt

12. get-off
Answer: descendre

13. information desk
Answer: bureau de renseignements

14. luggage
Answer: bagage

15. luggage locker
Answer: consigne automatique

16. on time
Answer: à l'heure

17. one-way ticket
Answer: billet simple

18. passenger
Answer: passager

19. reservation
Answer: réservation

20. round-trip ticket
Answer: billet d'aller et retour

21. schedule
Answer: horaire

22. seat
Answer: siège

23. seat number
Answer: posez le nombre

24. sitting room
Answer: salon

25. ticket
Answer: billet

26. ticket collector
Answer: contrôleur

27. time of arrival
Answer: heure d'arrivée

28. time of departure
Answer: heure de départ

29. toilet
Answer: toilettes

30. waiting room
Answer: salle d'attente

31. window seat
Answer: siège de fenêtre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-