Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : AFFAIRES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. expenses
Answer: frais

2. export
Answer: exportation

3. import
Answer: importation


4. income
Answer: revenu

5. investment
Answer: investissement

6. loss
Answer: perte

7. management
Answer: direction

8. market
Answer: marché

9. merchandise
Answer: marchandise

10. price
Answer: prix

11. production
Answer: production

12. profits
Answer: bénéfices

13. purchase
Answer: acquisition

14. revenue
Answer: recettes

15. salary
Answer: salaire

16. sales
Answer: soldes

17. supplies
Answer: provisions

18. wage
Answer: gages


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-