Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 2 : AFFAIRES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. business
Answer: commerce, affaires

2. business card
Answer: carte de visite

3. business hours
Answer: professionnel


4. business trip
Answer: voyage d'affaires

5. company
Answer: compagnie

6. factory
Answer: usine

7. income tax
Answer: impôt sur le revenu

8. interest income
Answer: intérêt

9. meeting
Answer: réunion

10. on business
Answer: pour affaires

11. price list
Answer: prix courant

12. product
Answer: produit

13. profit margin
Answer: marge bénéficiaire

14. profit sharing
Answer: participation aux bénéfices

15. sale
Answer: vente

16. sales tax
Answer: taxe à l'achat

17. share
Answer: action

18. tax
Answer: impôt

19. to buy
Answer: acheter

20. to charge
Answer: demander

21. to invest
Answer: investir

22. to pay
Answer: payer

23. to sell
Answer: vendre

24. wage scale
Answer: échelle des salaires


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-