Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
BUSINESS - PEOPLE : AFFAIRES - PEUPLE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. boss
Answer: chef

2. businessman
Answer: homme d'affaires

3. businesswoman
Answer: femme d'affaires


4. clerk
Answer: employé de bureau

5. employees
Answer: employés

6. employer
Answer: employeur

7. manager
Answer: directeur

8. retailer
Answer: détaillant

9. salesman
Answer: vendeur

10. saleswoman
Answer: vendeuse

11. shareholder
Answer: actionnaire

12. wholesaler
Answer: grossiste

13. worker
Answer: ouvrier

14. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : BUSINESS - PEOPLE


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-