Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CAMPING : CAMPING

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. backpack
Answer: sac à dos

2. bait
Answer: amorce

3. basket
Answer: panier


4. boat
Answer: navire

5. boots
Answer: bottes

6. camp
Answer: camp

7. camp bed
Answer: lit de camp

8. camper
Answer: campeur

9. campfire
Answer: feu de joie

10. campstool
Answer: siège pliant

11. cliff
Answer: falaise

12. compass
Answer: boussole

13. firewood
Answer: bois de chauffage

14. fish hook
Answer: hameçon

15. fishing net
Answer: filet à poisson

16. flashlight
Answer: lampe de poche

17. forest
Answer: bois, forêt

18. forest ranger
Answer: forestier

19. grill
Answer: grill

20. hook
Answer: crochet

21. lamp
Answer: lampe

22. lantern
Answer: lanterne

23. raft
Answer: radeau

24. raincoat
Answer: imperméable

25. rope
Answer: corde

26. shotgun
Answer: fusil de chasse

27. sleeping bag
Answer: sac de couchage

28. stream
Answer: ruisseau

29. tent
Answer: tente

30. thermos
Answer: thermos

31. trailer
Answer: caravane

32. trap
Answer: piège


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CAMPING


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-