Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CAR 1 : VOITURE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. accelerator
Answer: accélérateur

2. battery
Answer: pile

3. brake
Answer: frein


4. brake lights
Answer: stops

5. bumper
Answer: pare-chocs

6. clutch
Answer: embrayage

7. dashboard
Answer: tableau de bord

8. engine
Answer: moteur

9. gear
Answer: vitesse

10. handbrake
Answer: frein à main

11. headlight
Answer: phare

12. horn
Answer: klaxon

13. seat belt
Answer: ceinture de sécurité

14. speedometer
Answer: indicateur de vitesse

15. steering wheel
Answer: volant

16. tire, tyre
Answer: pneu

17. windshield
Answer: pare-brise


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CAR 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-