Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.

1. antenna
Answer: antenne

2. armrest
Answer: accoudoir

3. fan belt
Answer: courroie de ventilateur

4. gas tank
Answer: réservoir d'essence

5. gear lever
Answer: levier de vitesse

6. gearbox
Answer: boîte de vitesses

7. hood, bonnet
Answer: capot

8. ignition
Answer: allumage

9. jack
Answer: cric

10. mat
Answer: tapis

11. parking light
Answer: feu de position

12. radiator
Answer: radiateur

13. radio
Answer: radio

14. rear light
Answer: feu arrière

15. seat
Answer: siège

16. spare tire, spare tyre
Answer: roue de secours

17. tail pipe
Answer: tuyau d'échappement

18. trunk, boot
Answer: coffre

19. turn signal
Answer: clignotant

20. vent
Answer: issue

21. windshield wiper
Answer: essuie-glace

  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CAR 2

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright