Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CHRISTMAS 2 : NOËL 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. chimney
Answer: cheminée

2. December
Answer: décembre

3. holly
Answer: houx


4. lights
Answer: lumière

5. ornament
Answer: ornement

6. presents
Answer: présent

7. ribbon
Answer: ruban

8. sack
Answer: sac

9. Santa Claus
Answer: Le Père noël

10. season
Answer: saison

11. snow
Answer: neige

12. snowball
Answer: boule de neige

13. sleigh
Answer: traîneau

14. tinsel
Answer: clinquant

15. toys
Answer: jouet

16. winter
Answer: hiver

17. wreath
Answer: couronne


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CHRISTMAS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-