Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CINEMA 1 : CINÉMA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. action
Answer: action

2. actor
Answer: acteur

3. actress
Answer: atrice


4. adventure
Answer: aventure

5. audience
Answer: public

6. camera
Answer: caméra

7. comedy
Answer: comédie

8. film, movie
Answer: pellicule

9. mystery
Answer: mystère

10. scene
Answer: scène

11. singer
Answer: chanteur, chanteuse

12. song
Answer: chanson

13. story
Answer: historie

14. stunt
Answer: acrobatie

15. villian
Answer: scélérat


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CINEMA 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-