Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CINEMA 2 : CINÉMA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. box office
Answer: guichet

2. cast
Answer: distribution

3. censor
Answer: censeur


4. choreography
Answer: chorégraphie

5. chorus
Answer: choeur

6. climax
Answer: point culminant

7. comedian
Answer: comédien

8. crew
Answer: équipage

9. critic
Answer: critique

10. director
Answer: metteur en scène

11. editor
Answer: rédacteur

12. fiction
Answer: fiction

13. film festival
Answer: festival de film

14. film star
Answer: vedette de film

15. horror film
Answer: film d'horreur

16. love story
Answer: histoire d'amour

17. lyrics
Answer: paroles

18. preview
Answer: avant-première

19. producer
Answer: producteur

20. role
Answer: rôle

21. romantic
Answer: romantique

22. screenplay
Answer: scénario

23. screenwriter
Answer: dialoguiste

24. script
Answer: script

25. soundtrack
Answer: piste sonore

26. sound effects
Answer: effets sains

27. thriller
Answer: roman policier


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CINEMA 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-