Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CINEMA 3 : CINÉMA 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. act
Answer: acte

2. awards
Answer: récompenses

3. box office success, box office hit
Answer: succès


4. cabaret, floor show
Answer: cabaret

5. chorus girls
Answer: filles de chorus

6. conductor
Answer: chef d'orchestre

7. dubbed
Answer: doublé

8. dubbing
Answer: doublage

9. edit
Answer: édition

10. film director
Answer: directeur de film

11. flop
Answer: effondrement

12. footlights
Answer: rampe

13. lyricist
Answer: poète lyrique

14. orchestra
Answer: orchestre

15. original version
Answer: version originale

16. playback
Answer: play-back

17. premiere, release
Answer: première

18. review
Answer: critique

19. screen
Answer: écran

20. special effects
Answer: effets spéciaux

21. spotlight
Answer: projecteur

22. stage
Answer: scène

23. theatre, theater
Answer: théâtre

24. to film
Answer: filmer

25. usher
Answer: ouvreur

26. variety show
Answer: spectacle de variétés

27. variety theatre, variety theater
Answer: théâtre de variétés


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CINEMA 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-