Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM : SALLE DE CLASSE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bag
Answer: sac

2. blackboard
Answer: tableau noir

3. book
Answer: livre


4. chair
Answer: chaise

5. chalk
Answer: craie

6. classmate
Answer: camarade de classe

7. crayon
Answer: crayon de couleur

8. desk
Answer: pupitre

9. eraser
Answer: gomme

10. grade
Answer: classe

11. library
Answer: bibliothèque

12. notebook
Answer: carnet

13. paper
Answer: papier

14. pen
Answer: plume

15. pencil
Answer: crayon

16. pencil sharpener
Answer: taille-crayon

17. ruler
Answer: règle

18. satchel
Answer: cartable

19. school
Answer: école

20. student
Answer: étudiant

21. teacher
Answer: maître

22. text
Answer: texte

23. textbook
Answer: manuel


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-