Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 2 : HABITS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bathrobe
Answer: peignoir de bain

2. blazer
Answer: veste de sport

3. buckle
Answer: boucle


4. button
Answer: bouton

5. cardigan
Answer: cardigan

6. collar
Answer: col

7. earmuff
Answer: protège-oreille

8. glasses, spectacles
Answer: lunettes

9. glove
Answer: gant

10. helmet
Answer: casque

11. nightgown
Answer: chemise de nuit

12. overcoat
Answer: pardessus

13. pajamas
Answer: pyjama

14. pocket
Answer: poche

15. purse
Answer: bourse

16. sandal
Answer: sandale

17. slacks
Answer: pantalon

18. slipper
Answer: pantoufle

19. sneakers
Answer: chaussures de gymnastique

20. stocking
Answer: bas

21. sweatband
Answer: bandeau

22. sweater
Answer: chandail

23. sweatpants
Answer: pantalon de survêtement

24. sweatshirt
Answer: sweatshirt

25. tuxedo
Answer: smoking

26. underpants
Answer: caleçon

27. undershirt
Answer: chemise

28. underwear
Answer: sous-vêtements

29. vest
Answer: gilet

30. wallet
Answer: portefeuille


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-