Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 3 : HABITS 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. beret
Answer: béret

2. blouse
Answer: chemisier

3. brassiere
Answer: soutien-gorge


4. girdle
Answer: gaine

5. heel
Answer: talon

6. lapel
Answer: revers

7. overalls
Answer: salopette

8. panties
Answer: culotte

9. pantihose
Answer: collant

10. ski boots
Answer: chaussures de ski

11. ski pants
Answer: pantalon de ski

12. windbreaker
Answer: blouson


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-