Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
COMPUTER - HARDWARE : ORDINATEUR - HARDWARE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. adaptor
Answer: adaptateur

2. battery
Answer: pile

3. cable
Answer: câble


4. compact disk
Answer: disque compact

5. floppy disk
Answer: disque souple

6. hard drive
Answer: disque dur

7. joystick
Answer: mande

8. keyboard
Answer: clavier

9. monitor
Answer: moniteur

10. modem
Answer: modem

11. personal computer
Answer: ordinateur personnel

12. printer
Answer: imprimeur

13. screen
Answer: écran

14. switch
Answer: interrupteur


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : COMPUTER - HARDWARE


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-