Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION : CONSTRUCTION

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. beam
Answer: poutre

2. blueprints
Answer: photocalque

3. board, plank
Answer: planche


4. brick
Answer: brique

5. mason, bricklayer
Answer: maçon

6. builder
Answer: constructeur

7. bulldozer
Answer: bulldozer

8. cement
Answer: ciment

9. concrete
Answer: béton

10. crane
Answer: grue

11. helmet, hard hat
Answer: casque

12. ladder
Answer: échelle

13. level
Answer: plan, niveau

14. measure tape
Answer: bande métrique

15. pickax, pickaxe, pick axe
Answer: pioche

16. pulley
Answer: poulie

17. rafter
Answer: chevron

18. scaffolding
Answer: échafaudage

19. shovel
Answer: pelle

20. soldering iron
Answer: fer à souder

21. stone
Answer: pierre

22. wheelbarrow
Answer: brouette


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-