Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 1 : PAYS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. Australia
Answer: Australie

2. Brazil
Answer: Brésil

3. Canada
Answer: Canada


4. China
Answer: Chine

5. England
Answer: Angleterre

6. Finland
Answer: Finlande

7. France
Answer: France

8. Germany
Answer: Allemange

9. Greece
Answer: Grèce

10. India
Answer: Inde

11. Italy
Answer: Italie

12. Japan
Answer: Japon

13. Mexico
Answer: Mexique

14. Norway
Answer: Norvège

15. Russia
Answer: Russie

16. Singapore
Answer: Singapour

17. Spain
Answer: Espagna

18. Sweden
Answer: Suède

19. Switzerland
Answer: Suisse

20. United Kingdom
Answer: Royaume-Uni

21. United States
Answer: Etats-Unis


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-