Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 2 : PAYS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. Argentina
Answer: Argentine

2. Austria
Answer: Autriche

3. Belgium
Answer: Belgique


4. Chile
Answer: Chili

5. Denmark
Answer: Danemark

6. Egypt
Answer: Egypte

7. Indonesia
Answer: Indonésie

8. Iran
Answer: Iran

9. Iraq
Answer: Irak

10. Ireland
Answer: Irlande

11. Israel
Answer: Israël

12. Kenya
Answer: Kenya

13. Malaysia
Answer: Malaisie

14. Netherlands
Answer: Pays-Bas

15. New Zealand
Answer: Nouvelle-Zélande

16. Philippines
Answer: Philippines

17. Portugal
Answer: Portugal

18. South Africa
Answer: Afrique du Sud

19. Thailand
Answer: Thaïlande

20. Turkey
Answer: Turquie


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-