Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
DAIRY PRODUCTS : PRODUITS LAITIERS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. blue cheese
Answer: fromage bleu

2. butter
Answer: beurre

3. cheese
Answer: fromage


4. condensed milk
Answer: lait condensé

5. cottage cheese
Answer: fromage blanc

6. cream cheese
Answer: fromage fondu

7. curd
Answer: lait caillé

8. egg
Answer: oeuf

9. cream
Answer: crème fraîche

10. low-fat yoghurt
Answer: yaourt écrémé

11. margarine
Answer: margarine

12. milk
Answer: lait

13. milk powder
Answer: lait en poudre

14. Parmesan cheese
Answer: parmesan

15. skim milk, skimmed milk, low-fat milk
Answer: lait écrémé

16. whole milk, full-cream milk
Answer: lait entier

17. yoghurt
Answer: yaourt


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : DAIRY PRODUCTS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-