Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
DAYS and MONTHS : JOUR ET MOIS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.



1. day
Answer: jour

2. Monday
Answer: lundi

3. Tuesday
Answer: mardi


4. Wednesday
Answer: mercredi

5. Thursday
Answer: jeudi

6. Friday
Answer: vendredi

7. Saturday
Answer: samedi

8. Sunday
Answer: dimanche

9. month
Answer: mois

10. January
Answer: janvier

11. February
Answer: février

12. March
Answer: mars

13. April
Answer: avril

14. May
Answer: mai

15. June
Answer: juin

16. July
Answer: juillet

17. August
Answer: août

18. September
Answer: septembre

19. October
Answer: octobre

20. November
Answer: novembre

21. December
Answer: décembre

  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : DAYS and MONTHS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-