Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
DINING ROOM : SALLE À MANGER

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bowl
Answer: bol

2. candle
Answer: bougie

3. candlestick
Answer: chandelier


4. chair
Answer: chaise

5. chandelier
Answer: chandelier

6. chinaware
Answer: vaisselle

7. coffeepot
Answer: cafetière

8. crockery
Answer: poterie

9. cup
Answer: tasse

10. cutlery
Answer: couvert

11. fork
Answer: fourchette

12. glass
Answer: verre

13. jug
Answer: cruche

14. knife
Answer: couteau

15. mug
Answer: gobelet

16. napkin
Answer: serviette

17. plate
Answer: assiette

18. salt shaker
Answer: salière

19. saucer
Answer: soucoupe

20. silverware
Answer: argenterie

21. spoon
Answer: cuillère

22. table
Answer: table

23. tablecloth
Answer: nappe

24. teapot
Answer: théière

25. tray
Answer: plateau

26. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : DINING ROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-