Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
DOCTORS - SPECIALISTS : MÉDECINS - SPÉCIALISTES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. cardiologist
Answer: cardiologue

2. chiropodist
Answer: pédicure

3. chiropractor
Answer: chiropracteur


4. dentist
Answer: dentiste

5. dermatologist
Answer: dermatologue

6. dietician
Answer: diététicien

7. gerontologist
Answer: gérontologue

8. gynecologist, gynaecologist
Answer: gynécologue

9. nephrologist
Answer: néphrologue

10. neurologist
Answer: neurologue

11. obstetrician
Answer: obstétricien

12. oncologist
Answer: oncologiste

13. orthodontist
Answer: orthodontiste

14. orthopedist, orthopaedist
Answer: orthopédiste

15. pediatrician, paediatrician
Answer: pédiatre

16. pathologist
Answer: pathologiste

17. physician
Answer: médecin

18. physiotherapist
Answer: physiothérapeute

19. psychiatrist
Answer: psychiatre

20. psychologist
Answer: psychologue

21. radiologist
Answer: radiologue

22. rheumatologist
Answer: rhumatologue

23. surgeon
Answer: chirurgien

24. urologist
Answer: urologue


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : DOCTORS - SPECIALISTS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-