Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
FAMILY 1 : FAMILLE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. aunt
Answer: tante

2. brother
Answer: frère

3. child
Answer: enfant


4. cousin
Answer: cousin, cousine

5. daughter
Answer: fille

6. father
Answer: père

7. grandchildren
Answer: petits-enfants

8. granddaughter
Answer: petite-fille

9. grandfather
Answer: grand-père

10. grandmother
Answer: grand-mère

11. grandparents
Answer: grands-parents

12. grandson
Answer: petit-fils

13. husband
Answer: époux

14. mother
Answer: mère

15. nephew
Answer: neveu

16. niece
Answer: nièce

17. parent
Answer: parents

18. parents
Answer: parents

19. sister
Answer: soeur

20. son
Answer: fils

21. uncle
Answer: oncle

22. wife
Answer: épouse, femme


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : FAMILY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-