Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
FAMILY 2 : FAMILLE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. brother-in-law
Answer: beau-frère

2. daughter-in-law
Answer: belle-fille

3. father-in-law
Answer: beau-père


4. foster brother
Answer: frère adoptif

5. foster father
Answer: père adoptif

6. foster daughter
Answer: fille adoptive

7. foster mother
Answer: mère adoptive

8. foster parents
Answer: parents nourriciers

9. foster sister
Answer: soeur adoptive

10. foster son
Answer: fils adoptif

11. goddaughter
Answer: filleule

12. godfather
Answer: parrain

13. godmother
Answer: marraine

14. godson
Answer: filleul

15. great-granddaughter
Answer: grand petite-fille

16. great-grandfather
Answer: grand grand-père

17. great-grandmother
Answer: grand grand-mère

18. great-grandparents
Answer: grands grandparents

19. great-grandson
Answer: grand petit-fils

20. mother-in-law
Answer: belle-mère

21. parents-in-law
Answer: beaux-parents

22. sister-in-law
Answer: belle-soeur

23. son-in-law
Answer: gendre

24. stepbrother
Answer: demi-frère

25. stepdaughter
Answer: belle-fille

26. stepfather
Answer: beau-père

27. stepmother
Answer: belle-mère

28. stepsister
Answer: demi-soeur

29. stepson
Answer: beau-fils


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : FAMILY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-