Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 1 : FLEURS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bluebell
Answer: jacinthe sauvage

2. daffodil
Answer: jonquille

3. daisy
Answer: marguerite


4. lavender
Answer: lavande

5. lily
Answer: lis

6. marigold
Answer: souci

7. orchid
Answer: orchidée

8. rose
Answer: rose

9. sunflower
Answer: tournesol

10. tulip
Answer: tulipe

11. violet
Answer: violette

12. water lily
Answer: nénuphar


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-