Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 2 : FLEURS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. begonia
Answer: bégonia

2. chrysanthemum
Answer: chrysanthème

3. dahlia
Answer: dahlia


4. gladiolus
Answer: glaïeul

5. hibiscus, shoeflower
Answer: hibiscus

6. hyacinth
Answer: hyacinthe

7. jasmine
Answer: jasmin

8. magnolia
Answer: magnolia

9. periwinkle
Answer: pervenche

10. petunia
Answer: pétunia

11. poppy
Answer: coquelicot

12. salvia
Answer: sauge

13. zinnia
Answer: zinnia


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-