Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
FRUITS 2 : FRUITS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. blackberry
Answer: mûre

2. blueberry
Answer: mytille

3. coconut
Answer: noix de coco


4. cranberry
Answer: canneberge

5. date
Answer: datte

6. fig
Answer: figue

7. gooseberry
Answer: groseille à maquereau

8. grapefruit
Answer: pamplemousse

9. mango
Answer: mangue

10. medlar
Answer: nèfle

11. melon
Answer: melon

12. muskmelon
Answer: cantaloup

13. nectarine
Answer: nectarine

14. papaw
Answer: papaye

15. quince
Answer: coing

16. tangerine
Answer: mandarine

17. watermelon
Answer: pastèque

18. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : FRUITS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-